074 276 1010   |    tuinplanten@tuincentrumborghuis.nl Showtuin: Vliegveldstraat 2 | 7561 AT Deurningen
Gratis staal aanvragen

Hoe bestel ik kunstgras

Hoe bestel ik kunstgras bij kunstgras Enschede? Wij bieden twee manieren om het gras te bestellen. De eerste is eenvoudig en snel bestellen via het formulier op deze website. Na het invullen van uw gegevens, kunt u het formulier verzenden en nemen wij contact met u op.

Bestellen in de showtuin 

De tweede manier is het bestellen van het gras in de showtuin in Enschede. Wanneer u op afspraak onze tuin bezoekt, is er altijd iemand van team Easylawn aanwezig. Heeft u eerder al een offerte ontvangen? Of wilt u tijdens de afspraak een offerte op laten stellen? Beide opties zijn mogelijk.

Kunstgras legservice

Naast het leveren van hoge kwaliteit kunstgras bieden wij ook de kunstgras legservice. U heeft dan geen omkijken naar het gehele aanlegproces. Neem deze service mee in uw overwegingen, voordat u het gras besteld. 

Kunstgras besteld 

Nadat u het kunstgras heeft besteld en de opdrachtbevestiging heeft getekend, ontvangt u van ons de factuur. Wanneer de factuur is overgemaakt, neemt een medewerker van team Easylawn contact op met u over de lever- en legdatum van het gras.

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras