074 276 1010   |    tuinplanten@tuincentrumborghuis.nl Showtuin: Vliegveldstraat 2 | 7561 AT Deurningen
Gratis staal aanvragen

Kunstgras Legservice Enschede

Kunstgras Legservice Enschede legt uw kunstgras professioneel aan. Wij nemen u het werk uit handen! Onze vakkundige en betrouwbare mensen, weten hoe ze met uw nieuwe gras om moeten gaan.

Oud materiaal

Op afspraak komen wij bij u langs en verwijderen alle oude materialen. Van gras, afval, puin tot andere restanten. We brengen een nieuwe fundering aan en trillen deze strak op de grond. Dan is de ondergrond klaar voor het kunstgras zelf. En als laatst natuurlijk de afwerking.

Uw gras ligt er stralend bij! 

Deels aanleggen

U kunt zelf ook voorbereidingen treffen, voordat wij het gras komen aanleggen. Misschien bent u in de gelegenheid zelf puin te verwijderen en wilt u het gras zelf aanleggen. Met deze vraag hebben wij rekening gehouden, en daarom de kunstgras leginstructie opgesteld. Hier leest u alle stappen in het aanlegproces. Onderstaande video geeft hetzelfde proces weer in mooie beelden. Vragen over de aanleg

Ondanks onze duidelijke instructies, kunt u natuurlijk altijd tegen vragen aanlopen. Dit is geen probleem! Neem gewoon even contact met ons op, dan kunt u snel weer verder.

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras