Kunstgras Legservice Enschede

Kunstgras Legservice Enschede legt uw kunstgras professioneel aan. Wij nemen u het werk uit handen! Onze vakkundige en betrouwbare mensen, weten hoe ze met uw nieuwe gras om moeten gaan.

Oud materiaal

Op afspraak komen wij bij u langs en verwijderen alle oude materialen. Van gras, afval, puin tot andere restanten. We brengen een nieuwe fundering aan en trillen deze strak op de grond. Dan is de ondergrond klaar voor het kunstgras zelf. En als laatst natuurlijk de afwerking.

Uw gras ligt er stralend bij! 

Deels aanleggen

U kunt zelf ook voorbereidingen treffen, voordat wij het gras komen aanleggen. Misschien bent u in de gelegenheid zelf puin te verwijderen en wilt u het gras zelf aanleggen. Met deze vraag hebben wij rekening gehouden, en daarom de kunstgras leginstructie opgesteld. Hier leest u alle stappen in het aanlegproces. Onderstaande video geeft hetzelfde proces weer in mooie beelden. Vragen over de aanleg

Ondanks onze duidelijke instructies, kunt u natuurlijk altijd tegen vragen aanlopen. Dit is geen probleem! Neem gewoon even contact met ons op, dan kunt u snel weer verder.

Free

Vragen? Bel ons
074 276 1010

  • 10 jaar garantie
  • Zacht en voelt natuurlijk
  • Voor ieder budget
Bekijk assortiment

Referenties

Kunstgras Enschede

Tuin- & wooncentrum Borghuis
Vliegveldstraat 2
7561 AT Deurningen

T. 074 276 1010
E. info@kunstgrasenschede.nl

Route berekenen